Aaaahgghhhh. Steek mij maar lek. Ik had het mis.

Wij krijgen een heuze boze neger gangster basketbal kooi in de Ghetto Bilgaard. Jammer dat de jeugd van tegenwoordig de muziek uit hun crappy Nokia beter vinden klinken dan die bad-ass Ghettoblasters die iedereen in de jaren 80 hadden.

Rinkel heeft het weer eens bij het verkeerde eind.  -> Heeft zeker weer een ambtenaar lopen slapen ?

Natuurlijk is het ontwerp door een extern bureau gedaan. Het is een multifunctioneel apparaat aan het worden.  je kunt er basketballen en in voetballen. Nu maar hopen dat er geen gang-wars zullen uitbreken tussen de voetballers en de basketballers wie het alleen recht heeft om op dit stukje asfalt te spelen.

Comments zijn er om mij helemaal de grond in te boren.

Sorry aan aan de ambtenaren in Leeuwarden. Nu weer snel aan het werk. Ik wil wel eens binnen 14 weken weten dat ik kwijtschelding krijg op gemeentelijke-  en Wetterskip belasting. Moet niet als voorgaande jaren weer negen maanden moeten duren voordat ik weet waar ik aan toe ben.

4 Comments

Add Yours →

Gang wars…. als fotograaf moet je daar toch blij van worden? je kunt zo nog eens een fotoprijs winnen met je urban life style fotografie 😉

Leave a Reply