De feestdagen komen er weer aan. December is net als elk jaar weer een dikke feestmaand voor mij. Ik trap altijd af met mijn verjaardag op drie december. Vijf december wordt gevierd dat Sinterklaas weer vertrekt. Zaterdag acht december mijn verjaardag vieren met mijn vrienden. Kerstmis vier ik lekker bij mijn ouders in Sneek. Spannend wat voor cadeautjes dit jaar allemaal onder de kerstboom liggen.

De meesten mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik helemaal gek ben van elektronica. Al jaren heb ik een grote interesse in Computers, Telecom en Foto techniek. Helaas heb ik als student nooit zo veel geld te besteden. Dus daarom moet ik maar vroeg een ‘bescheiden’ verlanglijstje op het internet zetten.

Hee, toevallig. Laat Chear al die dingen toevallig op hun webwinkel hebben staan. Ik als kritische consument zie dat het aanbod alleen maar bestaat uit topelektronica van de beste A-merken tegen de scherpste prijzen. Krijg ik tijdens de koude dagen toch wel een beetje warm van.

Met de weervoorspelling van vandaag is Chear nu helemaal een goede keus. Je hoeft de deur niet uit voor je cadeautjes voor anderen en jezelf. Lekker achter je computer. De regen tikt zachtjes tegen de ramen. Binnen neem je nog een slok van je warme chocolademelk met een beetje berenburg. Met een gerust hart doe jij je bestelling. Chear ontvangt goede recenties van Kieskeurig, Kelkoo en is aangesloten bij de Thuiswinkel. Kortom: Kopen uit voorraad, makkelijk betalen en snel in huis.

Lieve Kerstman, Mag ik van u een Tom Tom navigatie systeem onder de kerstboom ? En iedereen die nu een beetje krap zit? Je kunt ook met een creditkaart betalen.

Vanwege de dure december maand is dit een gesponsorde posting.

One thought on “Chear helpt mij de feestdagen door

  1. Sypie says:

    Laten we eerlijk zijn. De Wiiiii is daar wel 5 euro goedkoper dan in de winkel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *