Chillen op de Antillen

Frans Bauer en Andre Hazes. Het is ware terreur op sommige plekken met de muziek. Maar ook veel R’nB muziek. Wat ik hoorde van mijn Broertje SaS is dat bij veel tenten de muziek elke week in de herhaling valt. Maar dat mag de pret niet drukken.

De eerste dag op het eiland heeft mijn vader en Broertje RgS de huurauto opgehaald. Een Mitsubishi lancer met een armoedige 1.3 liter blok. Mijn oude peugeot 205 1.3 heeft nog meer vermogen dan deze huurbak. Het ergste is dat het ook nog een automaat is. Maar dat is wel in lijn in de relaxheid die hier heerst. airco uit, raampje open en toeren maar.

Met onze huurbak zijn we naar een strand getrokken. Het is net als in een film. Witte stranden. Helder water. Palmbomen. De lokale bevolking neemt niet eens de moeite om de kleren uit te doen als ze het water in gaan. (Kleren drogen hier zo snel)

‘s avond lekker uit eten. Ik kan je wel zeggen dat de kwaliteit van het eten hier sterk verschillend is. Het ene moment is het vlees goed mals. De andere keer heb je het idee dat je op een stuk schoenzool loopt te kauwen. Gisteravond nog een pizzaria gedaan. De pizza’s zagen eruit alsof ze bij de Aldi uit de vriezer kwamen. En mijn lasagna was zo klein dat ik daarna maar het grootste toetje heb genomen wat de kaart maar kon bieden. Het is wel zo dat je door de hitte hier wel minder gaat eten. Drinken doe ik wel de hele dag door. Het belangrijkste is dat je niet druk moet gaan maken.

Leave a Reply