Creative Industries callcenter kerstborrel 2007

Iedereen die per ongelijk met Google hier is beland, dan heb ik de volgende informatie voor. Ik doe wel iets met webdesign, php scripting, mysql database, CSS of webhosting. Maar daar gaat dit artikel niet over. Het gaat over de kerstborrel van Creative Industries callcenter. Hier werk ik tegenwoordig in de avond uurtjes om mijn magere studiefinanciering aan te vullen.

Donderdag 13 december puilde Café de Stee letterlijk uit zijn voegen. De bankmedewerkers en andere kantoormuizen werden opgeschrikt door een grote stroom van belmiepen. Het Callcenter van Creative Industries had de jaarlijkse kerstborrel. Één uur lang mocht de tap rijkelijk vloeien. En dat deed hij ook. Toen de tap helaas werd gesloten werd het tijd voor een foto ronde.

Smile, Jullie zijn de eersten :p
“Wie wil mijn nummer één zijn ? Ik ben werkzaam op de telemarketing afdeling. Laat uw boodschap achter in de comments”
Marjan ? Wanneer krijg ik mijn sjaal terug?
Dit krijg je gewoon niet scherp.
Natuurlijk ben ik een vent, Ik drink Westmalle
Lekkurrrrr hoor
Hier krijgen wij geen genoeg van.
“Dus ik zeg tegen die motoragent …….”
“…..Echt waar. Hardcore is still alive.”
? en ?
“Nieuwe brillenpoets methode slaat aan”
Typisch gevalletje van achteren genomen.
Wat denken jullie? Nog maar een dienbladje plezier laten aankomen?
Wie van deze vier staat dus echt met hoge nood te wachten bij het toilet?
Voorbeeld functie?
De gelukzalige blik van een man.
May I rubbbbbbb your back?
* schattig *
De super(visor) meisjes
Wie is deze verlegen jongen?
Luistervinkje op de achtergrond ? Waar hadden de heren het dan over?
“Staan wij er nu wel goed op?”
Meet the fist
Toooooooooh martin,
Ah toooooooooooh, wil jij mij dan thuis brengen?
* schattig *
Die van mij is langer ! :p
Yo, peace. India in da building
Huiswerk opdracht: Zet een originele comment bij deze foto in de comments
Iedereen binnen : CHECK. Iedereen een biertje: CHECK
Jeetje. Waarom kijkt die linker zo moeilijk?
* schattig *
“Dus elke keer als ik rumours binnen wil gaat die metaal-detector af”
Blijkbaar staat er nog steeds een lange rij voor de toiletten.
Pof, dat lucht op

1 Comment

Add Yours →

Leave a Reply