De blog is één jaar oud !!

Na één jaar aankutten gaat deze blog dit jaar een nieuwe periode tegemoet. Afgelopen jaar heb ik veel geleerd over het optimaal gebruiken van dit medium. Maar nog steeds is het niet op het niveau zoals ik het graag wil hebben. Het is mijn notitieblokje. Ik gebruik het om mijn gevonden informatie te combineren. Maar toch twijfel ik nog flink over de kwaliteit.

Daarom sluit ik nu de baby periode en ik wil ik naar de peuter periode. De periode dat ik wil leren om meer structuur in de blog aan te brengen. Afgelopen weken heb ik veel tijd gestopt in het lezen en controleren van oude artikelen. Ik schrok van mijn taal gebruik en de onzin die ik soms noteer. Misschien is dat wel mijn stijl. Misschien ben ik wel gegroeit afgelopen jaar. Er komt binnenkort een disclaimer en ik wil graag wat meer gebruik maken om de blog wat meer promoten. Zelf mijn ouders weten niet eens dat ik een weblo heb. 90 procent van de bezoekers komen van Google. Misschien mis ik wel een duidelijke identiteit. Ik kan wel zeggen dat het mijn uitlaatklep is en dat ik veel plezier heb in het schrijven van de artikelen.

Het enige wat ik graag nog wel zou willen is wat meer tijd. Dat ik meer dingen op deze blog kan noteren. Dat mijn kladblok voller en voller gaat worden met informatie. Het is in eerste instantie voor mij. Maar stiekum ook wel een beetje voor de lezers.

Op naar de drie jaar

  • berichten teller: 242 posts
  • Comments: 160 comments (erg zwakjes mensen, erg zwakjes)
  • pageviews: 189.001 (sinds december 2006)
  • Unieke bezoekers : 41857 (sinds december 2006)
  • Data upload: 37 gigabyte upload (sinds september 2006)
  • Aantal gestopte spam berichten: 16.750
  • Google Adsense inkomsten: $ 118,74 (Sinds december 2006. Helaas is de dollar niets meer waar. )

Leave a Reply