De postbode heeft net de mediamall dingetjes bezorgd

Vorige week werd ik gebeld. Waar en wanneer kan er een monteur langskomen om de experimentele Mediamall digitale televisie te installeren. Zoals ik al eerder vermelde ben ik testpersoon. Vol enthousiasme gaf ik hem mijn intieme adres gegevens. De Mediamall call centrum bell-kees moest hierop helaas teleurgesteld melden dat mijn thuisadres in Leeuwarden buiten het Kabelnoord gebied valt. Er komt helaas geen monteur bij mij thuis. Ik moet de meuk zelf aansluiten. Zij sturen mij het test pakket per pakketdienst naar mij op.

Vandaag heeft het postpakketje na een lange reis vanuit Limbadwe (Limburg), Dokkum kunnen vinden. Jammer genoeg moet ik wel even een handtekening voor ontvangst zetten. Ik had namelijk al de geruchten gehoord dat er in dit pakketje erg mooi spul zit.

Gewapend met een stomp ontbijt mes kreeg ik met veel moeite de grote doos open. Misschien kwam het wel door het sinterklaas hormoon wat door mijn lichaam spuit (Wat is het ? Wat is het ? ) De inhoud van de doos is duidelijk niet in verhouding met de doos. Uit de grote kartonnen doos komt kleiner kartonnen doosje, een los kunststof bakje, een adapter en een USB kabeltje.

Wat heb ik nu precies allemaal gekregen ?

Een Hauppage Wintv-PVR USB2 personal video recorder compleet met adapter en kabel. Een Motorola vip1710 decoder compleet met adapter, kabelmeuk en een afstandsbediening. Dit alles moet zometeen een geheel gaan vormen en mij gaan trakteren op meesterlijke regionale interactieve televisie. Welke films kan ik zometeen allemaal op demand gaan bekijken? Ik zie dat het motorola bakje alle geschikte uitgangen heeft om hem op mijn 6.1 versterker en beamer aan te sluiten. :p

Alleen nu komt het probleem. Ik heb een televisie kunnen regelen. Een heuse 37 cm camping televisie. Nu is dit niet echt een stukje top-art spul. Ik voel persoonlijk meer voor een 26 inch lcd scherm.

Maar wie o wie wil dat uitlenen ?

3 Comments

Add Yours →

Leave a Reply