De verpaupering van Bilgaard

Ik heb de fik van de eeuw moeten missen. Toen het winkelcentrum van Bilgaard in vlammen op ging lag ik lekker te bakken in de Kroatische zon. Ik heb dus een alibi. Eerlijk is eerlijk. Het is een groot gemis voor de wijk. Had ik eerst echt alles onder handbereik. Nu moet ik tegenwoordig fietsen. Gelukkig is de slager al terug. Maar nog steeds geen bakker of groenteboer.

De laatste maanden wordt er had gewerkt aan het nieuwe winkel centrum. Één van de keywoorden was dat het nieuwe winkel centrum wat beter uit zou zien voor de buitenwereld. Het vorige winkel centrum zag er aan de achterkant uit als een foute steeg in Chinatown. Maar wat ik deze week zag. De fucking grijze Berlijnse muur loopt dwars door Bilgaard heen. De verpaupering is echt begonnen.

Leave a Reply