Dit moet wel een vrouw zijn.

Gisteren ben ik met LD even kort de stad in geweest. Ik had een nieuw notitieboekje nodig en zij had een papiertje voor haar OV-kaart nodig. Toen wij uit het postkantoor kwamen werd mijn getraind oog voor details meteen getrokken door een detail wat ik zag op het parkeer terrein.

Tja, de foto’s vertellen het verhaal. De goedheid in mij heeft daarna wel de dop erop gedraaid. De keuze tussen stinkende Diesel op mijn handen of een auto die op elke rotonde door de vliegende kracht Diesel verliest is ook snel gemaakt.

4 Comments

Add Yours →

Leuke is alleen dat de meeste moderne auto’s (en deze dus wss ook wel) een klep in de leiding hebben om dit vrouwengedrag af te vangen. Hierdoor zal er nooit veel diesel/benzine in de natuur terecht komen en kunnen de treehugging hippies ook weer rustig slapen wanneer er vrouwen in het verkeer zijn.

Leave a Reply