Drie redenen voor de NHL filmpas

2007 gaat weer een mooi filmjaar worden. Er kan weer rekening gehouden worden met een paar kaskrakers (Spiderman 3) , enkele verrassingen (??) en de films die ik al een tijdje graag wil zien. Daar heb ik de trailers even van opgesnort. Ook gaat 2007 het jaar van de fantasie worden. Eragon wordt nu flink reclame voor gemaakt. Later dit jaar kunnen we Pan’s Labyrinth en Bridge to Terabithia (voor de kleintjes) verwachten.

Nu moet film kijken mij niet te veel gaan kosten. Dus ik moet even snel de NHL filmpas aanvragen. Kan ik van de besparing weer een biertje halen.

Smokin’ Aces

Breaking and Entering

Grindhouse

1 Comment

Add Yours →

[…] De film Narc was een paar geleden toch een grote verrassing voor mij. De opening greep me meteen bij mijn oorlel vast en zoog me verder in het verhaal wat was voorzien van de nodige zwarte humor. Toen ik vorig jaar al wat lucht kreeg van Smokin’ Aces werd ik met de dag benieuwder naar Joe Carnahan nieuwste creatie. […]

Leave a Reply