Een balans dagje

Ik ben een statistiek-junkie. Ben ik altijd al geweest en zal ik ook altijd blijven. Lekker getalletjes bekijken en hopen dat ik er patronen in kan ontdekken.  Vandaag keek ik in de statistieken welke pagina het best doen op mijn blog. Hier de balans.

Gadver, creatief met de Cosmopolitan en Nivea

Wat als een geintje op de blog is gezet genereert toch nog flink wat bezoekers. Volgens mijn google staat het plaatje ook helemaal als eerste in de lijst.

Bezoek aan Plitvice meren gebied Kroatië

Simpel vakantie verslag blijkt iedere dag mensen te trekken.

Pesto kip met witte wijn

Recepten zet ik zo nu en dan ook op mijn blog. Raar maar waar trek ik er flink wat bezoekers door.

KPN Digitenne review. Alleen de prijs is sterk

In het begin was KPN digitenne ware rommel. Dan voel ik me maatschappelijk verplicht om daar een review over te schrijven. Hedendaags gaat het al een stuk beter met de problemen. Het beeld blijft wel bagger. Dump die twee voetbalkanalen en gebruik die bandbreedte om de kwaliteit van de andere zenders omhoog te schroeven.

1 Comment

Add Yours →

Die stats blijven leuk. Zo had ik ooit eens een crack voor Age of Empires 3 gedocumenteerd en wat vakantie foto’s en verslag over Parijs gepost.

Het mooie is dat je natuurlijk ziet hoe populair een bepaalde post is, en daar je artikelen op aanpassen.

Leave a Reply