Elke dag even pauze

Als je werkt als taxichauffeur, moet jij houden aan de rij-tijden-wet. Elke avond moet ik een half uurtje pauze nemen. Om toch met de auto een beetje centraal te blijven neem ik mijn pauze vaak in Midsland. Het is het middenpunt van het bewoonde gedeelte van Terschelling. Zo kan ik als ik mijn dienst hervat snel naar elk punt op het eiland komen.

Hier in Midsland heeft Sjoerd (van Terschelling) Tjepkema samen met zijn vrouw Saskia het gezellige cafe onder de pannen. Maar wat voor mij nog veel belangrijker is. Een koffiezet automaat wat 24 uur per dag klaar staat :p. Dus regelmatig doe ik daar een , voor een automaat, nog best een hele goede bak cappuccino. Het stelt niets voor. Maar af en toe moet ik toch even spelen met bierviltjes. Misschien toch een reactie omdat ik helaas geen bier mag drinken onder werktijd.

Leave a Reply