Flessenhouder, wat een suffe naam Kruidvat.

Werkt er bij het kruidvat een medewerker die lifehacking.nl leest? Het moet haast wel! In April schreef ik op mijn blog een artikel over het shampoofles ophangsysteem. Met mijn artikel won ik zelfs prijs op lifehacking.nl.  Ik kan nu onder de douche geen idee meer vergeten.

Op Twitter werd ik door LD er op geattendeerd dat het Kruidvat nu een soort gelijk product op de markt heeft gebracht, met de suffe naam:  flessenhouder. Een geëvolueerde versie van mijn idee. Ik ben er trots op dat er weer een mooi idee van mij in uitvoering is gebracht. Ik zou het touwtje tussen de zuignap en de fles wel langer maken. Nu kan je zo moeilijk in de fles knijpen.

Ik ben benieuwd of ik van de Kruidvat een setje krijg om uit te proberen?

Kruidvat shampoo houder
Kruidvat shampoo houder

1 Comment

Add Yours →

Leave a Reply