Ingezonden: Het AMD besturingssysteem.

Elke ochtend met mijn duffe kop check ik mijn email. Altijd weer een overschot aan totaal niet nuttige e-mailtjes. Maar deze ochtend zat er een mailtje bij van een vaste lezer van dit blog. Sypie had iets leuks gevonden in de Google Adsense van mijn artikel over mijn Macbook Tijdlijn.

Helemaal rechts zie je dat Dell een computer met het AMD besturings systeem aanbied. Een beetje nerd weet dat dit helemaal niet klopt. AMD maakt processors, videokaarten en doen nog wat met flash. Net als ik was er zeker ook bij Dell zeker ook iemand erg duf.

3 Comments

Add Yours →

Hoe komt Google Adsense eigenlijk bij die andere advertentie dan? Naakstrandje Groene Ster…..

Ooit eens daarover iets geschreven ofzo?

Dat naaktstrandje heeft volgens mij ieder voorkomend woord in hun Adwords gezet. Zie hem heel vaak voorbijkomen terwijl er totaal geen raakvlak is met de pagina.

Maar wie betaald dan voor dat naaktstrandje advertentie ? De gemeente ? De vieze mannetjes met sterrenkijkers in de bosjes ?

Leave a Reply