Koelkast poezië – Wat is dat nou ?

Paar weken geleden zag ik bij Sypie iets leuks op zijn koelkast. Hij had honderden woorden met magneetjes op zijn bierkoeler. Had hij en zijn vrouw ooit gekocht in be Bijenkorf in één of andere afprijsmand. Zonder dat je er erg in heb ga je er toch mee bezig. Je bent aan het zoeken naar nieuwe zinnen combinaties.

Vorige week ging heb ik elke winkel in Leeuwarden bezocht waarvan ik het idee had dat ze deze magneten wel zouden verkopen. Helaas waren ze overal uitverkocht of uit het assortiment. In Zweden is dit nu de trend. In Nederland nergens normaal te krijgen. Gebeurt helaas wel vaker.

Via een webshop (Wie gaat hier de link sponseren?) heb ik het toch kunnen bestellen. Je bent toch een uurtje bezig om de 510 woorden uit de verpakking te halen, van elkaar los te breken en op de koelkast te hangen. Maar het resultaat staat als een koelkast.

Mijn bezoek staat spontaan in de keuken met woorden te schuiven. Tijdens het koken hoef ik me niet meer te vervelen. Dit kietelt de creativiteit ontzettend lekker.

4 Comments

Add Yours →

Die rode pan naast jouw Poëziebord en boven je “netwerk”-hulpstuk lijkt net op een alarmbel in een brandweerkazerne…

Altijd handig trouwens een grote koelkast 😀

whaaa die heb ik nu ook 😀 echt leuk, gisteren bezig geweest met uit elkaar halen van die dingen. Pokkewerk, maar heb nou wel 400+ woordjes om lekker creatief mee te zijn. Echt iets voor cmd om te hebben ergens!

Leave a Reply