Maar ik rook niet :p

Donderdag meteen na de stage de auto in de nieuwe parkeergarage Oldenhoven neergezet. Ik ga mijn Apple Macbook wegbrengen naar de Appeshop Macme in Leeuwarden. Misschien kunnen zij mij helpen met mijn dode accu.

Bij de Macme keek de verkoper even kort naar het apparaat en was heel snel tot conclusie dat het probleem in de accu zit. Het probleem komt vaker voor. Er werd een nieuwe accu gepakt en geïnstalleerd. sissend kwam de Macbook weer tot leven. Het probleem zat echt in de accu.

Snel een firewire kabel gekocht en weer naar huis. Thuis gekomen toch nog even lopen verbazen dat mijn laptop niet meer wit is. Hij is in de 11 maanden in mijn bezit een beetje Toscaans wit geworden.

De crack in behuizing werd gezien als user-abuse. Misschien had ik de laptop ooit eens laten vallen. Ik weet zeker dat ik het apparaat nooit heb laten vallen. Maar zoals het geen probleem is voor het functioneren van het apparaat zal ik er bij neer leggen. Als het scheurtje de komende weken toch door scheurt ga ik er zeker naar kijken voor een oplossing. Ik heb de Macbook elke dag nodig op mijn stage omdat ik het vertik op een windows machines te werken.

Eerst ga ik weer genieten van de mijn Macbook die op volle snelheid werkt. Het fijne voordeel van een kapotte accu is dat ik nu weer een frisse accu heb. 20 % vermogen erbij is best lekker.

4 Comments

Add Yours →

Heren, heren,

Ik ben niet zo netjes met mijn spul. Mijn laptop heeft niet voor niets de bijnaam “Snijplank” gekregen. Ik ben op dit moment ook serieus aan het nadenken om de laptop vol te plakken met stickers en andere meuk.

Leave a Reply