Lift Mondriaanstraat Leeuwarden voor de derde keer in brand

God, ik moet deze week maar eens goed kijken of mijn inboedelverzekering alles nog wel dekt. En ik moet er voor zorgen dat ik zo snel mogelijk een Timemachine Backup bij mijn ouders kan plaatsen. Als het in dit tempo doorgaat met branden in de Mondriaanstraat kan het zomaar gebeuren dat Rinkel voor het eind van dit jaar dakloos is.

Het is namelijk niet de eerste keer. Zo werd ik een paar maanden geleden ook al midden in de nacht opgeschrikt door een sirene in de Mondriaanstraat.

Hiervoor moeten we terug naar 1 mei 2008. De Koningin heeft Friesland nog maar net verlaten.De brandweer moest uitrukken voor een grote brand in onze lift. Het ergste was dat sinds de woningstichting de Mondriaanstraat niet meer belangrijk vind , waardoor wij zeker vier dagen zonder lift moesten doen.

Leave a Reply