Noordelijk Film Festival 2007 : Mijn opbrengsten van deze week naar Darfur

Rond het Noordelijk Film festival 2007 heb ik per dag rond de 700 unieke bezoekers per dag. Welkom! U is waarschijnlijk al opgevallen dat er boven en aan de zijkant van dit blog reclame wordt getoond. Hier verdien ik een beetje aan. Elke keer als iemand op een advertentie klikt krijg ik daar enkele centen voor. Gemiddeld verdien ik aan mijn blog 15 dollar per maand. Deze blog kost mij meer dan die opbrengt. Dit is helemaal niet erg omdat het een hobby project is.

Omdat ik toch moest nadenken over de Documentaire Sand and Sorrow die ik gistermiddag zag, heb ik zonet besloten om alle reclame opbrengsten van Maandag t/m Zondag te doneren aan Darfur. Op het Noordelijk Film Festival staat een glazen pot waar mensen geld kunnen doneren aan Darfur. Daar doe ik dan zondagavond na de laatste film de opbrengsten van deze week in.

Helaas staat de Dollar koers op dit moment historisch laag. Daarom heb ik besloten dat ik het verschil ga aanvullen. Heb ik deze week 8 dollar opbrengt. Dan maak ik daar 8 euro van. Heb ik 30 dollar opbrengt. Dan moet ik ook dieper in de buidel tasten om daar 30 euro van te maken. Als student in Nederland heb ik nergens over te klagen terwijl in Darfur duizenden kinderen uitgesloten zijn van onderwijs.

Natuurlijk vraag ik mijn lezers die de komende dagen nog het Noordelijk Film Festival gaan bezoeken. Kijk eens in uw beurs en doe uw plicht. Help Darfur !!!!!

2 Comments

Add Yours →

the internation community should be more proactive in dealing with the situation in Darfur. we should not only send food aids but we also need to influence the political policies in the Darfur region `

Leave a Reply