Niet geschoten is altijd mis

In het voorjaar begon het gevoel weer te kriebelen. Ik wilde graag een andere telefoon. Het werd de Sony Ericsson W810I. Ik kan je zeggen dat deze telefoon voldoet aan mijn strenge eisen. Het enige nadeel is dat het geen smartphone is. Maar verder kan hij mij alles bieden wat ik nodig heb. Navigatie, een fototoestel wat zo duidelijk genoeg is dat ik A4 papiertjes kan kopiëren en een stuk stevigheid die ik nog nooit bij Nokia’s heb gevoeld. Java code wordt snel genoeg uitgevoerd om navigatie software te draaien. Het allermooist is dat er ook een zaklampje inzit.

Een paar maanden na aanschaf van mijn telefoon begon Sony Ericsson met een actie. Wie zijn telefoon tussen een bepaalde periode heeft gekocht moet de kassabon en een volledig ingevuld formulier opsturen. Je krijgt dan de MDS-60 music desk stand. Simpel omschreven als een dock waarin je de telefoon kunt plaatsen om te op te laden en het geluid uit de telefoon te versterken naar vier luidsprekers.

Ik kwam alleen niet in aanmerking voor dit mooie apparaat omdat ik mijn telefoon te vroeg had gekocht. Ik heb er niet meer aan gedacht tot ik terug kwam van vakantie en op GoT las ik dat er mensen de music desk ontvingen terwijl zij ook de telefoon buiten de actie periode hadden aangeschaft.

Snel heb ik het actieformulier gedownload, ingevuld, kopie gemaakt van de kassabon en alles in een envelop naar Sony Ericsson gestuurd.

Twee weken later stond de postbode met een pakje aan de deur :p

Leave a Reply