Het nieuwe kenteken is gespot !

Wij Nederlanders kopen graag auto’s. Op 16 miljoen mensen hebben wij 6 miljoen auto’s. Elke auto heeft weer zijn eigen unieke code. Wij werken in Nederland met een auto verbonden kenteken, en niet zoals bijvoorbeeld in Duitsland met een persoon verbonden kenteken. (Dat wil je ook niet, met een Rotterdam kentekenplaat verdwalen in Schilderswijk te Den Haag)

RDW is verantwoordelijk voor de uitgifte van de kentekens in Nederland. Vorig jaar brachten ze al het bericht in de wereld dat het de huidige systeem binnenkort door zijn kenteken combinaties is en dat in de toekomst een nieuwe combinatie actief gaat worden. Van lichte bedrijfswagen is dit eind vorige jaar al doorgevoerd. Van personenauto’s gaat dit misschien nog dit jaar plaatsvinden. Maar het is een geheim wanneer is het zo ver is. RDW is namelijk bang dat mensen de aankoop van een nieuwe bolide gaat uitstellen als ze weten wanneer het nieuwe kenteken combinatie actief gaat worden. Iedereen in de straat moet wel weten dat jij een nieuwe auto hebt gekocht. Toch?

Ik zag vandaag voor het eerst het nieuwe kenteken rijden op de Lauwersseewei. Daar moet ik natuurlijk een fototje van maken.

1 Comment

Add Yours →

Oud….. 😛

Nee, zag een paar maanden terug al een busje rijden met een nieuwe kentekenplaat. Toen had ik wel zoiets van WTF is dat…. nu let ik er niet eens meer op!

Leave a Reply