Rinkel is niet objectief

Zoals ik eerder berichtte had ik stille hoop op een t-shirt van Kabelnoord. Vanwege mijn positieve berichten. Zojuist is mevrouw TA langsgeweest met een t-shirt, een elektriciteit verlengsnoer (hoe wisten ze nou dat mijn vorige stuk was?)  en een audio cd van Hotel costes vol.8 . Dat doet me toch nadenken. Wat is de macht van een weblog. Kan ik het zo gebruiken dat ik er producten mee kan krijgen. paar weken geleden las ik op Molblog over het verkrijgen van een digitale camera via een blog.

Misschien moet ik eens goed gaan nadenken wat voor voordeel een blog mij kan brengen. Zou er een bedrijf zijn die mij een jaar lang een auto wil sponseren als ik er maar positief over schrijf ?  Een jaar lang gratis hosting als ik positief ga lopen doen over mijn hostingbedrijf ? Wat is allemaal mogelijk. Klap het maar in de comments !

Leave a Reply