Korte Science Fiction films

Iedereen die mij kent weet dat ik erg van Science Fiction films hou. Helemaal als ze in de film proberen het zo realistisch mogelijk te maken. Jaren geleden zag ik de korte film “True Skin” voorbij komen. Ik was de video al een tijdje vergeten tot een oud collega mij HYPER-REALITY toonde. Zo kwam ik tot deze collectie van korte films waarvan ik denk dat die de toekomst aardig dicht benaderen.

True Skin

In de toekomst is het modificeren van lichaamsdelen de normaalste zaak van de wereld. Maar wat heb je aan al die technologie als er op je gejaagd wordt.

Rise

Langzaam nemen de robots de wereld over. Maar gaan ze deze strijd winnen?

HYPER-REALITY

Augmented reality in een overdrijf. Kan jouw identiteit makkelijk gestolen worden?

Sight

Daten in de toekomst. Het is een spel. Kan jij een vrouw versieren als je informatie over haar hebt?

Leave a Reply