Gisteren stond er een klein verslag van mij online. Dat wil niet zeggen dat ik niets heb gedaan.

Gisteren ben ik mezelf gaan verdiepen in de code van een project waar ik de laatste fouten uit moet halen. Er is geen toestemming verleend vanuit de firma om een link naar dit project te mogen maken. Het is een project waar mijn HBO voorganger aan is begonnen. Het werkt al goed. Maar af en toe kruipt er een schoonheidfoutje in. Deze fouten moeten voor 17 april uit he product zijn gehaald.

Door de workshop van dinsdag is de code nu een stuk begrijpelijker geworden. verder heb ik woensdag de brownpaper sessie opgehangen.

Brown paper sessie

Vanochtend ging mijn fiets weer eens dood. Gelukkig deed de auto het eens zonder problemen.

vandaag heb ik veel kleine dingen gedaan. We hebben als groep de verhalen van CA en VvH gehoord. Die zijn gister naar Eindhoven geweest om daar een 3D conferentie techniek te bekijken. Heb ik een overzicht gemaakt om erop af te vinken of iedereen contact heeft gehad met hem of haar opdrachtgever.

Ik wil de mensen wat meer gaan aansturen op hun kunnen en wat ze graag willen leren. Het moet namelijk neit de bedoeling zijn dat iemand die de opleiding applicatiebeheer doet niet gaat bezig houden met webdesign. Dit is in het verleden wel gebeurt. Ik heb een mini enquete gemaakt en verspreid onder de werknemers. Aan de hand daarvan heb ik een overzicht gemaakt.

Wat kan iedereen

Morgen een verslag van mij vanaf de nationale carriere beurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *