Eerste dag. Ik heb vannacht maar een kort nachtje slaap gehad. Ik weet nog dat afgelopen nacht de wijzer nog voorbij de 2 uur is gegaan. Kort daarna zal ik wel in dromen land zijn beland. Om 6:15 ging de wekker. laatste spulletjes bijelkaar zoeken. Broodbakje gebouwd en naar de auto.

Helaas deed die het niet zoals ik van mijn auto verwacht. De startmotor kreeg de motor maar met veel moeite aan. Half uur later was ik in Dokkum. Mooi op tijd. De voordeur van Nofcom zat namelijk nog op slot. Ik heb daarom kennis gemaakt met de conci_�rge.

Voordeur op slot

kwartier later was de deur wel open. Naar binnen gestapt en kennisgemaakt met de eerste collega’s. We zijn begonnen om met de complete groep aan een grote tafel te zitten voor een kennismakingsrondje met elkaar. kennismaking met het bedrijf en alvast met elkaar gehad wat er de komende 20 weken moet gebeuren. Ik kreeg als eerste opdracht om een planning te maken voor de komende weken. Iedereen zijn persoonlijke gegevens te verwerken tot een adressen document. Verder heb ik de gemaakte afspraken verwerkt tot een document.

De eerste week staat in het teken van het opstarten. Nofcom verandert elke 20 weken volledig van bezetting. Er beginnen vandaag in totaal 10 nieuwe studenten aan hun stage. Iedereen moet een werkplek veroveren en een werkstation. De directeur heeft ons op het hart gedrukt dat de eerste week ook een beetje voor spek en bonen is. Volgende week maandag moet het bedrijf ook op volle oorlogskracht draaien.

Ik ben begonnen met het veroveren van een werkplek. Ik zag een mooie bij het raam. Dus die is ook van mij. Ik heb daar de windows machine aan de kant geschoven en mijn Macbook neergezet. De dag is echt omgevlogen. Voordat ik het wist tikte de klok 16:30 aan. Ik ben terug gereden naar Leeuwarden en heb drie leeuwarders meegenomen met carpool.

Werkplek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *