Powered by Twitter Tools.

4 thoughts on “Twitter Weekly Updates for 2009-02-15

 1. Coen says:

  dit soort weekly / daily digest blogposts heb ik ook een tijdje op mijn blog gehad maar op een gegeven moment vond ik ze toch wat makkelijk en bovendien nietszeggend. Niemand gaat al die gedane zaken nog eens opnieuw lezen πŸ™‚ ik zie het als een postgenerator om te verbergen dat je niet genoeg weet te melden πŸ˜‰

  Das niet erg though, geen inspiratie/zin/behoefte dan geen blogpost. Maar kom er dan ook voor uit… Aldus ik.

 2. Wouter Groenewold says:

  En toen leek het “kort-maar-krachtig-concept” van Twitter weer onderschept en is het een IRC channel met vertraging =)

 3. Jeroen Gerth says:

  Ik vraag me toch af wat het nut is van een lijst van zulke Tweets, waar ik zelf ook tussen sta.

  Of klink ik nu opeens hopeloos ouderwets. :-p

  1. Rinkel says:

   De plugin staat daarom ook al maanden uit. Het was een experiment en ik moet toegeven dat ik het zelfs ook niets vind. Wordt pas interessant als ik ze kon posten op pagina’s die niet voorkomen in de blog. Om zo mijn eigen archief te hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *