Waarom nog een statief meesjouwen. Een oplossing voor één euro.

De ellende in Nederland is dat het ontzettend moeilijk is om in Nederland aan een schroef te komen met een engelse schroefdraad. Gelukkig heb ik 2 jaar geleden eentje kunnen vinden bij Auke Rauwerda. De meest absurde dingen hebben zij op voorraad.

Deze week ga ik de onderdelen halen voor de makkelijkste statief die er nu op de markt te verkrijgen maken is. Zie de video en bespaar die 5 kg die je anders voor je statief zou meesjouwen 😛

3 Comments

Add Yours →

Wat ik nog met mijn vorige camera kon was een foto nemen via het schermpje achterop. Ik drukte de camera helemaal van mij af zodat deze strak stond door de halsband.

Dit trucje met het touwtje doet hetzelfde. Je hebt een stuk minder trillingen in je foto doordat je de camera strak een kant uittrek. Het is een hulp midden. Nacht opnames met een lange sluitertijd zal niet mogelijk zijn.

Leave a Reply