About

Chaos, techniek, blablabla

Deze pagina is sinds 2006 niet meer bijgewerkt

Rienk Jan Schurer is tijdens een koude winter dag in 1980 geboren. Zijn pake zag al op vroege leeftijd dat die jongen iets met techniek moest gaan doen. Uit vrije wil vond Rienk het ook geweldig om op jonge leeftijd apparaten open te slopen en te bekijken. Op zijn 10e begon er een voorliefde voor computers te ontwikkelen. De eerste werd pas gekocht toen Rienk al dik in de 14 was. Onder de naam 4POX begon hij op zijn 18e het internet onveilig te maken.

De definitie Nerd gaat voor Rienk volledig op. Wat heeft hij niet op een computer gedaan?

Tegenwoordig is hij een student aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. De opleiding die hij daar volgt is Communicatie en Multimedia Design. Koosnaampje: CMD

Sinds 2004 is Rienk van Sneek verhuisd naar Leeuwarden. Zoals iedereen zegt woont hij op een goddelijke plek voor een bodemprijs.

Vereerd en verafschuwt Apple producten sinds 2006. Was daarvoor altijd Windows/MS-DOS gebruiker. Maar op een gegeven moment in je leven heb je geen zin meer om avonden lang te lopen prutsen. Een computer moet werken. Punt uit.

Rienk heeft helaas geen talenknobbel. Daarom moet je zijn taalgebruik altijd met een grote korrel zout nemen. Zie je toch een vaut op de weblog. Meldt het even bij hem.

Contact mij via : rjs@gmx.li (Spammen mag, De GMX spamfilter lust het toch rauw) ->rjs@gmx.li

Leave a Reply