Bah, een weblog

Dit is de eerste post op dit blog.

Het eerste dilemma. School wil graag dat ik een weblog ga bijhouden zodat zij een idee kunnen vormen waar ik allemaal mee bezig ben. En ik moet van mezelf een weblog bijhouden zodat ik weer een idee kan vormen waar al mijn tijd blijft.

Alleen is er geen tijd. Van de vele docenten die ik heb zal het grootste gedeelte dit bericht lezen. Nog minder docenten het volgende bericht. Tot het aantal bezoekers is gezakt tot een paar stalkers en verdwaalde surfers. Waarom ga ik dan een weblog bijhouden?

De eerste reden die ik voor mezelf kan bedenken is om dagelijks afgebrand te worden op mijn gebruik van de Nederlandse taal. Ik ben heer en meester in het maken van onlogische zinnen die net zo goed lopen als een peugeot 205 1985 op een zeer koude winter morgen. Ik weet gewoon dat iedereen minstens tien fouten in dit stukje gaan vinden. Ook al heb ik het grootste gedeelte al herschreven hebt omdat het niet fijn in mijn oor klonk.

Misschien ga ik de weblog wel bijhouden om een idee te krijgen waar al mijn tijd blijft. Weet jij nog wat je vorige week dinsdag allemaal nog hebt gedaan?

Misschien stop ik wel veels te veel tijd in deze eerste post. En blijft het wel de enige post. Maar kan ik wel met iedereen meelullen dat ik ook aan het bloggen ben. Kan ik iedereen beloven dat ik morgen weer een stukje plaats. Of volgende week. We zullen het zien.

Oja,

Nu komt het mooiste. Ik ga even een lijstje openbaar maken van de dingen die ik nog moet doen. Zo word ik gepusht om te werken aan mijn todo lijst. Tijd is er voldoende. Het is de prioriteit van de dingen die ik verpruts.

  • Brief schrijven aan de KLM om de korting van S te krijgen
  • P en P bellen om er een bakje koffie te drinken en P zijn spullen te brengen
  • H zijn website afronden. Ik heb het geld hard nodig voor de Imac
  • Boot, televisie en drie computers verkopen. Spul wordt nauwelijks gebruikt en kan daarom het beste wijken.
  • Voor de winter de peugeot 205 controleren op nieuwe roest en bijwerken.
  • Stuur de Minolta op vanwege de CCD bug
  • enz enz enz (Als ik iets vergeet. Zet het in de reakties)

2 Comments

Add Yours →

– werken aan het leerbedrijfopdracht voor de minor concepting! 😀
^^^^^^^^^^^^
“enz enz enz (Als ik iets vergeet. Zet het in de reakties)”

Leave a Reply