BBQ op camping lauwersoog

Spontane acties zijn altijd leuk. RL en JE belden of ik en IS op bezoek wilden komen op camping Lauwersland. Wij gaan BBQ’en. RL en JE zitten daar al een paar dagen even te relaxten en druk bezig te zijn met school. Moet ik ook maar eens overwegen. Gewoon met de laptop met een volle accu een rustige plek opzoeken en zonder de verleiding van het internet ergens te werken.

Omdat ik al in Dokkum was op het hoofdkantoor van NOFCOM heb ik snel IS gebeld dat ze de eerste bus die ze naar Dokkum moet pakken. vanaf daar zijn we rustig door het wijdse Friese landschap naar het Lauwersmeer gereden. Het navigatiesysteem bracht ons rechtstreek naar de tent van RL en JE.

Het weer is koud. De lucht is grijs. De regen druppelt langzaam uit de lucht. Welke idioten gaan er nu BBQ’en. Tja. De kou is niet zo probleem. Dan drink ik wel een biertje extra. De regen is een ander verhaal. De BBQ maar onder arm en op zoek naar iets droogs.

Na een dag hard werken gaat het eten er wel in . De BBQ haalde hoge temperaturen. Het vet droop van het vlees af. Het kwijl liep in onze monden.

Jammer van het weer. Ik moet het lauwersmeer eens bezoeken met mooi weer. Misschien in de meivakantie dit mooie meren gebied weer eens bezoeken. Alleen jammer van die vele muggen. Op een gegeven moment vlogen er veeeeeel muggen. Ik ben er ondergaan staan met de w810i camera. Ik zal je bekennen. Geen enkele dolby digital DTS versterker kan dit geluid ervaren. Overal om je heen in sprankelijk hifi geluid hoor je muggen. En ze vielen mij niet eens aan. Pas toen ik de mosquito ringtone aanzette vlogen ze op mij af. Kut beesten.

1 Comment

Add Yours →

Leave a Reply