Bedrijven contact dagen Leeuwarden

Elk jaar vindt er de Bedrijf contact dagen voor Friesland plaats. Dit is het evenement dat de ondernemers elkaar gaan opzoeken in het WTC Hallencomplex (fec) te Leeuwarden. Wat is mooier dan veel ondernemers samen op 1 plek die allemaal rondlopen met dezelfde gedachte. Zichzelf presenteren en op zoek naar informatie. Ondernemen bestaat uit een groot gedeelte uit netwerken. Hoe kom ik aan meer klanten en hoe weten de klanten dat ik als ondernemer besta.

Nofcom presenteert zich op het plein van de gemeente Dongeradeel. Samen met bedrijven uit de omgeving hebben wij twee dagen lang belangstellenden verteld wat Nofcom is. Wat wij doen en wat wij voor de ondernemers kunnen betekenen.

Ik was op de woensdagavond in geroosterd. Half Friesland was al aanwezig getuige de gigantische parkeer chaos. Na enige vertraging kon ik mijn kleine auto ergens de blubber indrukken. In zoveel blubber gaat een parkeerambtenaar zijn schone schoenen niet wagen om een papiertje onder mijn ruitenwisser te drukken.

Onze stand was samen met de heren van de ondernemingsfederatie van Noord Oost Friesland. Onze buren waren de dames en heren van Frivius Energie. Zij krijgen hun klanten binnen door een Friese nuchterheid. In ruil voor en fles wijn ga ik de komende tijd hun diensten even uitproberen. Stroom is stroom en voor die paar centen winst hoef ik het niet te doen.

Samen met mijn collega hebben wij een rondje door onze hal gemaakt. Heftruck handelaren, vakantie boeren, ict. Iedereen wil aandacht trekken van de voorbij gangers. Dit kun je doen door gratis dingen uit te delen. Of leuke promo dames te gebruiken. Maar echt marketingtechnische niets vernieuwend gezien. Gelukkig hebben wij het nofcom evangelie tot veel belangstellenden kunnen kunnen brengen.

‘s avonds kwam ik met een aansteker, vijftig pennen, twee sjalen, kilo notitieblokjes, kompas, boekjes, veiligheid jassen, sleutelhangers, snoepjes, emmers, flessen wijn en heel veel informatie rijker kwam ik weer thuis. De meeste dingen hiervan heb ik weer kado gegeven. Sjaal en een aansteker heb ik gehouden. Altijd makkelijk.

2 Comments

Add Yours →

Leave a Reply