Home » De democraten krijgen nog een leuke taak

De democraten krijgen nog een leuke taak

Voor de president verkiezingen 4 november 2008 hebben de democraten al twee namen voor een kandidaat op hun lijstje staan. Hillary Clinton en Barack Obama. Dit is zeker weten een gigantische voorsprong met de keuze die zij hebben. De vrouw of de zwarte medemens. Dit lijkt me geen makkelijke keuze om te maken in de United states of America. Het land kent grote verschillen en veel verschillende culturen. En het klinkt helaas ouderwets. Maar te veel mensen hebben geen waardering voor deze gekleurde medemens of vrouwen. Zal mij echt benieuwen waar de republikeinen mee gaan komen ? (Zij willen graag een grondwetswijziging zodat de Oostenrijkse Eik ook voor 2008 kan gaan)

Ik vrees dat in aanloop van deze verkiezingen nog de komende modder gegooid gaat worden.

Ga ik nog in mijn leven meemaken dat er een zwarte lesbische moslim vrouw president van dit land gaat worden. Ik hoop het wel. Het is ooit een B-acteur ook gelukt.

[youtube UY04gIruZ4E]

[youtube -lMVWRcrRkY]

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *