De democraten krijgen nog een leuke taak

Voor de president verkiezingen op 4 november 2008 hebben de democraten nog twee namen voor de nominatie op hun lijstje staan. Hillary Clinton en Barack Obama. Dit is zeker weten een gigantische voorsprong met de keuze die zij hebben. De vrouw of de zwarte medemens. Dit lijkt me geen makkelijke keuze om te maken in de United states of America. Het land kent grote verschillen en veel verschillende culturen. En het klinkt helaas ouderwets. Maar te veel mensen hebben geen waardering voor deze gekleurde medemens of vrouwen. Zal mij echt benieuwen waar de republikeinen mee gaan komen ? (Zij willen graag een grondwetswijziging zodat de Oostenrijkse Eik ook voor 2008 kan gaan)

Ik vrees dat in aanloop van deze verkiezingen nog de komende modder gegooid gaat worden.

Ga ik nog in mijn leven meemaken dat er een zwarte lesbische moslim vrouw president van dit land gaat worden. Ik hoop het wel. Het is ooit een B-acteur ook gelukt.

1 Comment

Add Yours →

[…] Als je in de gelegenheid bent om de film Sand en Sorrow te kunnen zien. (Helaas nog niet te vinden bij de betere “on demand” video kanalen) moet je dat zeker ook doen. Doe eens geen avondje Hollywood maar bekijk in 90 minuten een complete uitleg van a naar z wat zich afspeelt in Darfur. Dat is beter dan die één minuut kort nieuws dat het Journaal er soms aan besteed. Oja, Na het zien van deze documentaire : Obama for President !!!!! […]

Leave a Reply