Shit, Ik sta op Geenstijl

Paar dagen werken in Duitsland doet een mens goed. Haal een dier uit zijn natuurlijke omgeving en hij is gedwongen om zijn aandacht op andere dingen te richten. De laatste paar dagen heb ik dus veel taken uit mijn Things lijst kunnen wegvinken. Zootje foto’s uit mijn Aperture online kunnen gooien op mijn Flickr. Een mediawiki extensie schrijven die gebruikt kan worden om zometeen statistieken te maken.

En zo kreeg ik via MSN ook nog te horen dat ik te weinig blog. Dus moet ik daar ook maar weer eens iets van mij laten horen.

Vorige week hing mijn broertje SAS aan de lijn. Hij is een kantoorclerk die dagelijks van 9 tot 5 in stropdas hypotheken verkoopt. Nee, niet meteen denken dat hij een bad guy is. Hij werkt voor de eerlijke Bank. Nu is hij wel de doelgroep van Geenstijl. F5’en zat hij dinsdagavond te wachten op nieuw sappige nieuwtjes uit randstad tot hij het artikel over Arie Boomsma zag. Hierbij is een link gemaakt naar een tweet die ik eerder die avond op Twitter had geplaatst.  Ik ga nu geen poging doen om te vertellen wat twitter is. De vaste bezoekers van deze blog zijn 90 % al gebruikers. De andere mensjes die hier via Google kwamen kunnen dat Google ook prima gebruiken om meer informatie over Twitter te vinden. Terug naar de orde van de dag.

Het blijkt dat ik wordt gezien als de mening van het volk.

Wat een toestand ook weer

Leave a Reply