Management Conferentie voor BVE & VMBO – Martiniplaza Groningen

De Managementconferentie voor BVE & VMBO 2007 zal in Groningen worden gehouden, met als gastcollege het Noorderpoortcollege. Het thema is “Samenwerking” en zal als rode draad door de conferentie lopen, zowel inhoudelijk als qua opzet.

De conferentie zal bij uitstek gelegenheid bieden om ideeën uit te wisselen, met elkaar te discussiëren over de haken en ogen bij implementatie van het nieuwe onderwijsstelsel en te brainstormen over oplossingen.

Aldus de website van de management conferentie voor BVE & VMBO.

Dat zijn precies de dingen waar Nofcom zich mee bezig houdt. Daar moeten wij bij zijn!

Om 8:30 vertrokken RW, UvdM en ondergetekende richting Groningen. We gaan naar de management conferentie voor BVE & VMBO Groningen in de Martiniplaza. In Groningen , hoe kan het ook anders, begon de ellende. Wij moeten onze auto parkeren op het parkeerdek van de Martiniplaza. Het is druk en half Nederland kan niet auto rijden. Laat staan een auto parkeren.

Audi A4 TDI 1.9 130 PK met het kenteken 04-LS-JP maakt het erg moeilijk voor de mede automobilist. Beetje Smart zal hiernaast met moeite kunnen staan.

het kan nog veel bonter. De Renault Megane Break (68-GH-JR) met 105 PK uit 2000 maakt het maar een beetje bont. De 10-PF-LP is helemaal erg. Laten we er maar vanuit gaan dat deze Peugeot 307 SW diesel uit 2004 van een vrouw is. Zelf mijn moeder parkeert haar auto nog beter. Zo staat het parkeer dek vol met incompetente automobilisten. Het computer systeem van het parkeerdek gaat er namelijk vanuit dat er nog vrije plekken zijn. Daarom blijft de garage nieuwe auto’s toelaten bij de slagbomen. Ik ben voorstander om de mensen die niet tussen de lijnen staan lekker dubbel te laten betalen. Hadden ze maar beter moeten opletten toen hun rij instructeur ze de fijne kneepjes van het in parkeren leerden. Gelukkig kon de auto in de kelder staan.

Je hebt een theater en je wilt je bezoekers tevreden houden. Zet overal leuke dames neer. Twee van deze leuke dames hebben als taak om ons in te scannen. Beetje jammer dat ze er van uit gingen dat als er iemand gaat presenteren dat je dan alleen komt. Ze hadden er niet op gerekend dat wij met ze drieën de presentatie gaan doen. Met veel gestrest werden er nog twee extra toegangskaarten aangemaakt. Bord één geeft aan dat het niet toegestaan is om de jas mee te nemen. Bord twee geeft aan je de jas voor eigen risico in de garderobe hangt. Denken ze dan serieus dat ik de jas daar ga ophangen?

Nadat wij de laptop hadden getest aan de test projector, een setje luidsprekers hadden besteld en onze presentatie ruimte hadden gevonden was het tijd voor een bakje koffie. Als je de Harmonie in Leeuwarden gewend bent is de martiniplaza helemaal een orgasme voor het oog. Veel luxe rood. Grote balkons, brede trappen. Alles is luxe in deze toko. Wij hadden eerder het gevoel dat wij kwamen voor een opera dan voor een conferentie.

Om 11:15 was de aftrap van onze presentatie. RW begon met de presentatie over Nofcom. Wat het inhoud, wat wij doen en hoe wij werken. Op mijn stage blog heb ik hier een stukje over staan

UvdM en ik vertelden ook in het kort wat onze taak binnen Nofcom is

Als je denkt dat een uur lang genoeg is voor de volledige presentatie heb je het mis. Wij hadden dat uur hard nodig. Na de presentatie heb je flink honger. Tijd voor een lunch. Dit is toch wel één van de beste lunchen die ik afgelopen tijd heb meegemaakt. Erg goed geregeld. Pita-broodje met lekkere gekruide en romige Kip-shoarma, Italiaanse bol met Brie, twee Engelse sandwich, broodje kaas, kop groentensoep en twee glazen melk. Avond eten heb ik vanavond niet meer nodig.

Na vandaag heb ik weer wat woordjes in mijn vocabulaire woordenkennis kunnen opnemen : Cultuurpuree, functiedifferentiatie en lunchsessie.

3 Comments

Add Yours →

Leave a Reply