Woensdag oçhtend ben ik vanuit Utreçht vertrokken riçhting Eindhoven-airport. Mijn weekje vakantie is begonnen. In eindhoven heb ik het vliegtuig naar Madrid gepakt om daar enkele uren door heen te lopen met de  çamera. De woensdag avond heb ik het vliegtuig gepakt met de destionation een regenaçhtig Lissabon.  Gisteren van mijn broertje al een korte rondleiding gehad in de gebieden die zwaar worden bezoçht door de zogenaamde bejaarden-bussen.

Als je in details wilt volgen wat ik doe kun je het beste mijn Twitter log volgen :p

Uitgebreide verslagen komen wel als ik weer achter een machine zit met een beetje goede internet pijp. 😀

 

2 thoughts on “Rinkel doet een weekje Lissabon

  1. Joël says:

    Uitgebreide verslagen komen wel als ik weer achter een machine zit met een beetje goede internet pijp.

    —-

    Je hebt toch geen snel internet nodig om wat tekst te typen 😉 Overigens heb je heel wat leuks uitgespookt als ik je Tweets zo zag de afgelopen week!

  2. Aveiro is just a couple of pearls from Portugal. Something to recommend for the spring vacation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *