Rinkel doet een weekje Lissabon

Woensdagochtend ben ik vanuit Utrecht vertrokken richting Eindhoven-airport. Mijn weekje vakantie is begonnen. In Eindhoven heb ik het vliegtuig naar Madrid gepakt om daar enkele uren door heen te lopen met de  camera. De woensdag avond heb ik het vliegtuig gepakt met de destionation een regenachtig Lissabon.  Gisteren van mijn broertje al een korte rondleiding gehad in de gebieden die zwaar worden bezocht door de zogenaamde bejaarden-bussen.

Als je in details wilt volgen wat ik doe kun je het beste mijn Twitter volgen :p

Uitgebreide verslagen komen wel als ik weer achter een machine zit met een beetje goede internet pijp. 😀 Ik heb namelijk geen laptop meegebracht.

2 Comments

Add Yours →

Uitgebreide verslagen komen wel als ik weer achter een machine zit met een beetje goede internet pijp.

—-

Je hebt toch geen snel internet nodig om wat tekst te typen 😉 Overigens heb je heel wat leuks uitgespookt als ik je Tweets zo zag de afgelopen week!

Leave a Reply