Uit de oude doos: Vrijgezellendag M&M

Terug gevonden. Lang geleden hebben M&M dit stukje offline gehaald omdat zij de terechte angst hadden dat het bloggen hun te veel tijd zou kosten. Daarom bij deze zet ik het stukje online. Dat bloggen te veel tijd kost is helemaal war.

De tijdmachine brengt ons terug naar zaterdag 10 september 2005

Verslag der overlevenden

Gistermorgen was het dan zover, de dag van de kwelling was aangebroken. ‘s Ochtends om 06:00 uur werden wij van ons bed gelicht, om vervolgens gedwongen ontbijt voor de ouders en lunchpakketten voor de exercitieleiders te prepareren.

Na deze eerste strafexercitie werden wij afzonderlijk weggevoerd naar een strafkamp genaamde ‘De Efteling’ in het zuiden des land. Daar aangekomen werden de ‘werktenues’ uit de kofferbak gehaald.

Toen werden we samen met nog een hele hoop andere werklieden langs de dranghekken geleid. Zij leken, hoe onvoorstelbaar ook, vrijwillig bepakt en bezakt met jengelende kinderen en diens attributen aanwezig te zijn.

Bij een M&M automaat werd ons een halt toe geroepen, en moesten we, wederom onder dwang, onze tenues aantrekken, waarna onder honend gelach foto’s van ons gemaakt werden.

Vervolgens werden we onder zware begeleiding uit elkaar gehaald. De eerste groep exercitieleiders die Martin moesten begeleiden: Mark K., Rienk-Jan S., Sybrand W., Marcia,. Leonie S., en Arshia K. en de tweede groep: Henk B., Lianne V., Erik S. Anne G en Daniel K. kregen van Daphne K een papier waarop, zou later blijken, onze verdere strafexercities vermeld stonden.

Martin’s eerste opdracht werd het vinden van vrijgezellen boven de 14 jaar. Deze personen moesten gewapend met lippenstift zijn rug toe takelen met gezoen en geklad. Aangezien Martin hevig protesteerde, werden er voor hem de nodige vrijgezellen opgespoord, om onder dwang de genoemde opdracht uit te voeren. Zelfs Pardijntje moest eraan geloven.

Marijse’s eerste opdracht was het verzamelen van telefoonnummers van vrijgezelle jongens in het strafkamp. Een van deze personen drong er zelfs op aan om hem te bellen om ontsnapping mogelijk te maken uit het strafkamp. Marijse wist gelukkig de avances te weren, en overleefde verdere aantijgingen.

Martin en Marijse’s moesten verder zien te overleven met een gevaarlijke tocht in een wildwaterbaan genaamd de Piranha. Deze 7.5 min. durende onderneming hebben zij wonder boven wonder overleeft. Gevolg hiervan was, dat de zichtbaar gefrustreerde exercitieleiders Martin en Marijse wilden afstraffen.

Martin moest het bekopen in een ‘attractie’ genaamd de Python, maar ook dit wist hij zonder een kik te geven te overleven.

De exercitieleiders werden nu wanhopig, en met een laatste poging om Martin te breken, werd hij op een podium gezet bij de ‘Droomvlucht’ Hij moest, onder begeleiding van gitaar, voor grote groepen mensen verzoeknummers spelen. De exercitieleiders stookten de menigte op met de verschrikkelijke woorden ‘Zingen, Zingen’. Met als gevolg dat Martin enige afgrijselijk tonen heeft moeten laten horen van Kwellingspecialist Frans B.

Ondertussen probeerden de andere exercitieleiders Marijse te breken met het indoctrineren van onschuldige kinderen met leugens en bedrog uit een zogenoemd ‘Sprookjesboek’. Terwijl de exercitieleiders kinderen ronselden om bij haar te gaan zitten, moest zij dit lijdzaam ondergaan. Toch wist zij zich er doorheen te slaan.

Zoals u ziet hebben M&M zich kranig geweerd tegen het onophoudende en kwellende gedrag van de exercitieleiders. Zij hopen dan ook dat lieden met eenzelfde ervaring met de genoemde personen zich zullen melden op dit web-log.

Hiermee kunnen ze dan bewijzen verzamelen om vervolging mogelijk te maken.

M&M

Leave a Reply