weesvoordelig.nl – Alle wekelijkse supermarkt aanbiedingen

Pfff, Vandaag zou om 15:00 onze website online komen. Dit werd helaas een kwartiertje later. Last minute werd er nog een ernstige fout gevonden. Maar nu toch na maanden denkwerk, onderzoek en het bouwen staat dan toch www.weesvoordelig.nl online. Eindelijk. Op de toch meest depressieve dag voel ik me juist erg goed. Het grote werk zit erop. De komende weken lekker relax de laatste foutjes eruit halen en de CMS afronden. volledig W3C xhtml strict. Alle informatie komt uit de database. Snappen jullie nu waarom ik de afgelopen maanden zo weinig heb gepost op mijn weblog.

Vier februari begint de nieuwe Minor. Dan ga ik weer volop bezig met nieuwe projecten. Toch kan ik trots terug kijken naar wat ik de afgelopen maanden heb geleerd en gebouwd. De geleerde kennis wil ik komende maanden gaan toepassen in mijn ideeen die voor digitaleportfolio.nl. Maar ook wil ik mijn blog weer bijhouden.

Mensen, doe jullie voordeel en ga op zoek naar de koopjes op weesvoordelig.nl

Ik trek nu een biertje open.

Ik wil mijn Projectgenoten Johan Oosterbaan en Tom Arends bedanken voor de samenwerking.

1 Comment

Add Yours →

Leave a Reply