De maand November breekt alle records

Zo op de valreep van november ga ik twee mijlpalen nét niet halen.

Ik ben nog een dikke 2500 hits vanaf de 50.000 hits verwijderd. Om de 15.000 unieke bezoekers te halen moet ik de komende uren nog zeker 340 bezoekers ontvangen. Toch heb ik in vergelijking met oktober toch een nieuw bezoekers/hits record. Deze week werd ik door mijn contactpersoon van mijn van Hostingsbedrijf op geattendeerd dat mijn blog een beetje veel traffic genereerd. U leest het goed. Ik zit bij een hostingsbedrijf waar persoonlijk contact nog normaal is. Goed, ik betaal wel iets meer dan bij een 1.95 euro/maand hosting-boer. Maar ik kan mijn contactpersoon altijd bellen bij problemen en vragen. Zelf om 4 uur ‘s nachts

Eerlijk gezegd vind ik het ontzettend meevallen. Als ik mijn lieve 55 euro router vraagt wat hij deze maand heeft gedaan krijg je veel leuke cijfers. Ik denk dat ik een nieuw bandwidth record heb bevestigd in de maand November.

Okeeh, Ik ben niet helemaal eerlijk. Ik deel mijn internet met twee andere huizen. Er maken elke dag vijf personen (studenten) fulltime gebruik van dit internet. Maar toch niet verkeerd voor een 10Mbit lijntje van Orange. (Is eigenlijks 20Mbit, Maar door brakke kabels in dit appartment wil die niet sneller) Wat Kost dat ? 23,95 voor het internet en 10 euro voor de telefoonlijn. Ben ik toch voor 33,95 per maand klaar.

Oja, dit weekend gaat de server waar dit blog op draait verhuizen. Als je morgen de blog niet meer terug kan vinden rijdt hij ergens in een kofferbak door Amsterdam. Verhipt. Ik ga nu even snel een backup draaien.

Leave a Reply