Ik had nog wat beloofd aan Darfur

Drukte, Drukte, of gewoon verkeerde prioriteiten gesteld. Maar dan eindelijk is het gedaan. Ik heb het geld overgemaakt. Zoals beloofd!

De opbrengsten na een week Noordelijk Filmfestival waren in totaal 6,25 dollar. Zoals beloofd heb ik een inflatiecorrectie toegepast. 6,25 euro voor de goede doel.

De laatste dag van het Noordelijk Filmfestival zag ik de stand van de Darfur actie niet meer staan. Wij leven gelukkig in een wereld dat je geld ook elektronische kunt versturen. De maandag na het filmfestival heb ik het filmhuis een mailtje gestuurd om het verzoek voor een bank-nummer. Helaas heb ik daar geen antwoord op gekregen. Na wat google-werk kwam ik op de site van stichting vluchtelingen uit. Zij zetten zich sterk in voor de vluchtelingen in Darfur.

Dit was een kleine moeite, maar ik hoop een goed gebaar. Misschien moet ik dit vaker doen. Zien waar ik de reclame inkomsten van de kerstvakantie aan ga doneren ?

2 Comments

Add Yours →

Top actie Rinkel!

Jammer dat ik nog niet zoveel inkomsten heb…. maar desalniettemin zou ik het ook kunnen overmaken alsnog….

Misschien maar even op zoek naar een goed doel!

the internation community should be more proactive in dealing with the situation in Darfur. we should not only send food aids but we also need to influence the political policies in the Darfur region `

Leave a Reply