Een half jaar ritme en regelmaat. Tijd voor stage.

Als jullie allemaal even links kijken bij de categorieën zullen jullie zien dat er een nieuwe categorie is bijgekomen. Daar is het vakje stage bijgekomen.

Vanaf 5 februari ben ik voor een half jaar welkom bij nofcom.nl te Dokkum. Deze onderneming biedt het MKB in noord-oost Friesland ICT oplossingen aan. Ik ga hier aan de slag als projectmanager. Het half jaar wil graag gebruiken om mijn PHP/XHTML en CSS kennis naar een hoger niveau brengen. Omdat ik elke werkdag van 8:30 – 16:30 bezig ben ga ik mezelf ook bezig houden om mijn kennis op gebied van grafisch ontwerpen eens een goede zet de goede kant uit te duwen. En natuurlijk eens goed verdiepen in projectmanagement. Ik heb flink wat ideeën die ik graag wil toepassen.

Een half jaar lang ga ik ritme hebben in mijn leven. Het wordt tijd dat ik eens ga kijken naar een goed horloge :p De weekenden gaan weer heilig worden voor mij. Het weekend van 24 en 25 februari is al ingepland. Dan is het de bedoeling dat ik met MV Rotterdam met een bezoekje gaan vereren om daar wat foto’s te gaan schieten. En ook wel een beetje stiekum vanwege dat ik nog nooit naar mijn weten in het centrum van Rotterdam ben geweest. Ik ken Rotterdam alleen van doorreizen en van dat ik ooit een concert van Sting in de Ahoy heb gezien. En ‘s avond even eten bij een zootje computernerds.

1 Comment

Add Yours →

Leave a Reply