Stomme impuls actie – Ik heb mezelf aangemeld voor de 10 kilometer.

Kom met de NHL in beweging .. Doe mee met de Marathon van Leeuwarden! De NHL is volop in beweging. Figuurlijk dan. En letterlijk in beweging kan nu ook. Studenten en medewerkers kunnen mee doen aan de tweede editie van de Marathon van Leeuwarden. Gesponsord door de NHL! Op zondag 25 mei vindt de Marathon van Leeuwarden plaats. Het vervolg op de succesvolle editie in 2007 waarbij ruim 3300 deelnemers de eerste marathon tot een succes maakten. Het startschot zal bij de Oldehove klinken, waarna de route via de binnenstad naar de groene zones van de stad zal leiden. Er zijn drie afstanden waarop je met de NHL mee kunt doen. halve marathon, 10 kilometer en de 5 kilometer.
De NHL betaalt het inschrijfgeld, zorgt voor een uniek ‘NHL in beweging’ T-shirt en helpt je bij je training! Het aantal plaatsen in beperkt, dus wees er snel bij! Kijk op www.mijnnhl.nl/marathon voor meer informatie en om je aan te melden!

Deze e-mail zat een week geleden in mijn mailbox. Iedereen weet dat ik een paar kilootjes te zwaar ben. En mijn conditie mag ook wel een tikje beter. Maar mijn conditie is gelukkig wel beter dan als sommige mensen die nog altijd de lift pakken in de NHL hogeschool. Maar daar ga ik nu niet over hebben. Ik wil mezelf verbeteren.

Om mezelf te dwingen wat vaker te gaan hardlopen heb ik me impulsief aangemeld voor de afstand van 10 kilometer. Dat is 75 % meer dan ik nu kan volhouden. Nu rol ik na 2500 meter al buiten adem de berm in met brandende benen. Waar ben ik aan begonnen.

Ik wil iedereen oproepen die deze blog leest om mij elke keer aan te spreken dat ik moet hardlopen. Ga mijn spammen op mijn mailadres, ga mij lastig vallen op mijn twitter. Laat mij vooral merken dat ik regelmatig mijn hardloopschoenen moet vastveteren. Dat ik mijn iPod Nike+ moet pakken en moet gaan trainen.

Wie doet er nog meer mee? Dan maak ik een groep aan bij de Nike+ pagina.

1 Comment

Add Yours →

Rienk-Jan,

Volgens mij is jouw probleem dat je last hebt van de wet op verminderde meeropbrengst: als je actieradius beperkt is tot 2.500 m dan moet je luisteren naar je eigen lichaam en vier keer een rondje lopen, als je zo nodig 10.000 m wil lopen. Lopen is niet mijn ding, maar anders zou ik het ook zó doen!

Leave a Reply