Is alles klaar voor morgen ?

Morgen is het Valentijnsdag. Bedacht door de grote bedrijven met het idee dat wij de overige 364 dagen van het jaar niet van elkaar mogen houden. Ik hoorde gister op de radio dat het idee achter Valentijnsdag eerder een complimentjes dag moet worden. Ik kan natuurlijk wel de moeite nemen om morgen ietsje liever te zijn voor de grote boze wereld.

Ik heb praktische maatregelen ondernomen om valentijnsdag in goede lijnen te laten verlopen.

Meet Brutus. Al drie dagen ben ik hem aan het uithongeren. Iedereen die het morgen waagt om een mij een balkon serenade te brengen zal langs hem moeten. Ik zit dan lekker op mijn balkon toe te zien met een heerlijke 14 jarige Oban Malt Whiskey te genieten hoe jij levend wordt verslonden.

Onder de brievenbus staat de papier versnipperaar gereed. Nu hoop ik niet dat ik woensdag belangrijke post krijg. Maar dat risico moet ik maar nemen. Ik heb een extra krachtig model. Zelf telefoonboeken zijn niet bestand tegen zijn versnipper geweld.

Het callcenter zit er allemaal klaar voor. Alle inkomende e-mails, smsjes en telefoongesprekken worden vakkundig door een team belmiepen opgevangen. Betere filters kan ik helaas niet vinden.

Ik ben zelf van mening dat je liefde niet kan plannen. En helemaal niet op een gure koude natte februari dag in de hoogtepunt van de Nederlandse winter. Zoiets moet natuurlijk ontstaan. Een mooie zonsondergang tijdens een broeierige vakantie past meer in mijn plaatje. Dames, doe hier uw voordeel mee.

1 Comment

Add Yours →

Ok, een late reactie. Maar aangezien ik jouw RSS-feed niet gebruik (help, ik maak geen gebruik van RSS-feeds) loop ik een beetje achter. Ik heb ook een gruwelijke hekel aan die commerciële dag. Zelfs op basisscholen is Valentijnsdag al een hot item.

Leave a Reply