Children of men, Over the Hedge en House MD

Set in 2027, when no child has been born for 18 years and science is at loss to explain the reason, African and East European societies collapse and their dwindling populations migrate to England and other wealthy nations. In a climate of nationalistic violence, a London peace activist turned bureaucrat Theo Faron, joins forces with his revolutionary ex-wife Julian in order to save mankind by protecting a woman who has mysteriously became pregnant.

Ik had nog nooit van deze film gehoord. Normaal word je via de verschillende media’s al maanden/jaren van te voren bestookt met trailers, advertenties en nieuws over films. Deze film kwam ik mee in aanraking via een radiospotje. De film draaide toen al in de bioscoop. De verbazing werd nog groter dat de film al een score van 8.0 heeft te pakken op IMDB

RH vroeg aan mij of ik gisteravond mee ging naar de film. Ik wilde wel eens met eigen ogen zien wat voor soort film Children of men is. Dit is zo’n film die van begin tot eind mij te pakken heeft. Compleet met enkele kippevel momenten. Ik verklap niets over de film. En ik ga ook niet kritisch de film behandelen. Ik kan iedereen wel aanraden om de film te gaan zien.

Na Children of men nog bij RH nog enkele films bij hem thuis gezien. Over the hedge heeft mij echt tranen van het lachen geleverd. Heerlijk dat soort humor.

RH heeft mij ook nog kennis laten maken met de serie House M.D. Het lijkt me een heerlijke serie om te volgen. Maar helaas loop ik dan wel 53 afleveringen achter. Waar haal ik de tijd vandaan ? De serie past wel bij mijn vorm van humor. De sarcasme gecombineerd met vakmanschap.

Leave a Reply