Eindelijk online – Close up

Ellen is op zoek naar haar kat. Als zij uit het raam kijkt, ziet zij Jack op straat, die leuke jongen die zij kent van school. Hij is haar kat aan het fotograferen is. In het gesprek met Jak blijkt dat hij het fototoestel op straat gevonden heeft. Tot Jack en Ellen’s verbazing staan er vreemde foto’s van een onbekende vrouw in het fototoestel. Daardoor komt Ellen op een idee om Jack uit eten te vragen. Op die avond krijgt Jack een anonieme brief waarin staat dat hij de foto’s naar de kluis op het station moet brengen. Jack gaat samen met Ellen opstap om uit te zoeken, wie de eigenaar van het fototoestel en wat de bedoeling van de foto’s is.

Dit is de synopsis van onze film. Sinds september 2005 zijn wij al met dit project bezig. De film is sinds eind september 2006 al afgerond. Tussen de verschillende schoolprojecten hebben wij de tijd gevonden om de opnames te doen. Afgelopen november heeft de film nog meegedaan op het Noordelijk amateur film festival. Omdat de film afgelopen half jaar in Hong Kong lag is pas deze week een goede 16:9 rendering gemaakt. Deze is vannacht online gezet voor de wereld.

Er zitten nog wat schoonheidsfoutjes in de film. 1 daarvan is dat de nasychonisatie niet altijd even goed is. De montage gebeurde in Hong Kong en de geluidsopnames in de geluidsstudio van de Noordelijke Hogeschool. Respect voor de regisseur en de geluidsman. Het gebruikte filter beeldfilter is topsecret :p Soms moet je ergens een einde aan vast breien. De film is klaar.

Iedereen die er aan heeft meegewerkt wil ik hierbij bedanken voor de tijd en inzet.

[google -8368075813526265006]

2 Comments

Add Yours →

Leuk filmpje. Open einde dus ik verwacht een deel 2 eigenlijk wel 😀

Leave a Reply