Geen terug blik voor/door mij

Op het moment dat ik dit post ben ik smoor. Ik kom net van Liquid. Maar daar later meer over.

2006 is gewoon kut begonnen. In de lokale discotheek (Waar ik nooit meer kom omdat het een stomme wigger tent is) heb ik een oor opgeblazen. De carnaval dames groep die daar stonden te bleren hadden zo gigantische KUT PA installatie staan dat het geluid ook ontzettend bagger was. Het stond ook nog eens te hard en ik kon door de mensen massa niet weg komen. Sinds dat moment hoor ik een brom in mijn oor. Ook kwam ik er op nieuwjaarsdag 2006 er achter dat mijn hoektand was afgebroken. Kwam dat nou echt door mijn vader zijn oliebollen?

Ik zag dit stripje in deze week van de veronica gids staan. (Als jullie een reclame banner zien van dat blad. Klikken. Dat betekent dat jij ook voordelig dat blad kunt lezen). De realisatie dat ik dat allemaal gemist heb en ik vind het niet eens erg. Ik hoor mensen praten over gebeurtenissen die alleen belangrijk zijn voor televisie. Ik snap er helemaal niets van en wil het ook niet snappen. Sinds ik geen kabel meer heb en sinds ik de televisie heb verkocht heb ik veel meer tijd voor ander dingen. Ik merk wel regelmatig de onbegrip bij andere mensen over het feit dat ik geen televisie heb. Leven wij in een cultuur die het raar vind dat er mensen zijn die geen tv hebben? Okeeh. Je hebt bepaalde geloven die dat verbieden. Maar dat is mijn reden niet eens. Het heeft te maken met het aanbod. Maar ook dat ik de dingen die ik wel wil zien van het internet afhaal op de momenten die mij het beste uitkomen. Ik volg bepaalde amerikaanse series al maanden voordat ze in Nederland uitkomen.

Het einde van 2007 is weer een waar genot. Nu moeten wij weer 11,5 maanden wachten op een overdosis Blacksabbit, Queen en al die andere 8+ minuten durende liedjes. Waarom kan dat wel tussen kerst en oud en nieuw gedraaid worden. En moeten we de rest van het jaar doen met liedjes waarvan de platen maatschappij bepalen wat er gedraaid moet worden.

Is iemand wel eens opgevallen dat van artiesten alleen de nummers worden gedraaid van de nummers die als single worden uitgebracht. En nooit de andere nummers die op het album staan van de artiest. Hoe vaak hoor ik op de radio dat een nieuwe nummer is uitgebracht van een artiest. Terwijl dat nummer al een dik jaar op het album van die artiest staat. Het lijkt wel of er een verbod heerst op het draaien van nummers van albums die niet zijn uitgebracht als singel. Snappen jullie het nog ?

Ik ga slapen. Voor de mensen die nog wakker zijn heb ik nog een stukje krant artikel gevonden wat ik ergens in het verleden heb lopen inscannen.

Leave a Reply