Handige vader is online

Sinds hij 16 jaar is, werkt mijn vader al in de staalindustrie. Sinds 1968. Het was eenmaal vrij normaal dat je op jonge leeftijd al begon te werken. Meteen nadat hij de LTS had afgerond. Door de jaren heeft heeft mijn vader vele voorwerpen van metaal gemaakt. De laatste tien jaar is hij werkzaam als afdelingshoofd van een roestvrij staal bedrijf in Hoogezand/Sappemeer.

Sinds vanavond is er een weblog online met een overzicht van alle mooie dingen die hij heeft gemaakt. De komende maanden ga ik op pad door het land om foto’s te schieten van de voorwerpen die van zijn hand zijn ontstaan.

De eerste twee voorwerpen staan al online. Ik heb hier thuis maar twee dingen van hem. Het zijn niet zijn mooiste werken. Maar ik maak er elke dag wel ontzettend veel gebruik van.

Kijk snel op handigevader.nl en zet hem in je RSS.

Leave a Reply