Ik kon er maar niet opkomen.

Soms heb je een zwart gat in je hoofd. Hoe heet die band ook alweer? Die ene film, met die acteur, wat was de naam ook alweer?

Zoiets had ik gisteravond met mijn sleutelbos. Het werd eens tijd om alle sleutels eraf te halen die ik nooit gebruik. Dus 1 voor 1 ga je de sleutels na waar die voor is en of ik die nog gebruik. De sleutels van de hardeschijf brackets konden eraf. Ik gebruik geen brackets meer door de opkomst van de usb-schijf. Brackets zijn ook zo 1998.

Bij 1 sleutel bleef ik even stilstaan.

Zit er vrij nieuw uit? Het is dus niet een sleutel van 1 of andere goedkoop fietsslot of kluisje. Heb ik de afgelopen jaren voor iemand de post en de planten gedaan? Hij past ook niet op de balkondeur. Ik word gek. Waar is die sleutel van.

En voor je het weet ben je te lang aan het nadenken. Totdat je de sleutel laat zien aan de buurman. “Oh vent, die is van de afsluitbare vuilnisbak”. Pardon? Zo lang ik hier woon heb ik nooit een sleutel nodig gehad om mijn vuilnis weg te brengen. Weer te veel kostbare denk-capaciteit weggegooid. 🙁

1 Comment

Add Yours →

‘Zo lang ik hier woon heb ik nooit een sleutel nodig gehad om mijn vuilnis weg te brengen’

Vanaf het balkon storten, kan idd prima zonder sleutel 😀

Leave a Reply