Noorderlicht Fotomanifestatie Leeuwarden 2006

JE vertelt mij dat ze erg leuk werk heeft gevonden. Samen met MH gaat ze de komende weken toezicht houden op de foto expositie Another Asia in Leeuwarden. De expositie zocht nog mensen die mee kunnen helpen in het weekend. Omdat ik geen taxi schoolroute meer reed, maar graag wel een bron van inkomsten wil heb ik een mailtje gestuurd naar Noorderlicht. Noorderlicht is een organisatie uit Groningen die sinds 1990 foto expositie organiseert.

Het antwoord was dat ik even moest bellen, en een dag later was ik al op bezoek bij de expositie. Ik kreeg meteen de vraag of ik van dit weekend meteen al kan beginnen.

De werkzaamheden variëren van het verkopen van toegangsbewijzen tot het afwassen van de koffiekopjes. Over 1 ding kan ik het eens zijn. Het werk past precies in het drukke week schema.

Tot het einde van de expositie ben ik er hier elk weekend te vinden.

Leave a Reply