Noorderlicht Another Asia

JE vertelde mij dat ze erg leuk werk heeft gevonden. Samen met MH gaat ze de komende weken toezicht houden op de foto expositie Another Asia in Leeuwarden. De expositie zocht nog mensen die mee kunnen helpen in het weekend. Omdat ik geen taxi schoolroute meer reed, maar wel een bron van inkomsten wil hebben heb ik een mailtje gestuurd naar Noorderlicht. Noorderlicht is een organisatie uit Groningen die sinds 1990 foto expositie organiseert.

Het antwoord was dat ik even moest bellen, en een dag later was ik al op bezoek bij de expositie. Ik kreeg meteen de vraag of ik van het weekend meteen al kan beginnen.

De werkzaamheden variƫren van het verkopen van toegangsbewijzen tot het afwassen van de koffiekopjes. Over 1 ding kan ik het eens zijn. Het werk past precies in het drukke week schema.

Tot het einde van de expositie ben ik er elke weekend te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *