Onenigheid over een reclamefoto

Tijdens mijn vakantie kwam ik deze foto tegen op een toilet in Zagreb

Nu zeg ik dat die mannelijke automobilist die mooie vrouw ziet staan. De macht over het stuur verliest en vol vaart met die auto tegen de railing aan knalt. Amen

Nee, zegt mijn buurman Reinder Langhout. Die vrouw zat in de auto en heeft die auto net tegen die railing gecrasht. Natuurlijk vind ik dat dikke onzin. Het zit namelijk zo. Porsche is een echte mannenbak.

Wie heeft nu gelijk ?

update: Het blijkt dat ik weer eens gelijk heb :p 

6 Comments

Add Yours →

Goed, dan even mijn verklaring…

Mensen denken in stereotypen, en omdat mij helaas veel te vaak verweten word dat ik de wereld om mij heen vergeet als ik met vrouwelijk schoon geconfronteerd word vind ik dat ik namens alle mannen hier een punt over moet maken. Deze vrouw was de automobiliste.

Vrouwen kunnen niet rijden. ( ook een stereotype, ik weet het, maar wel feitelijk bewezen. ) { zie http://www.quotenet.nl/2006/01/18/120756.php voor een amusante anekdote over vrouwen in auto’s } Deze dame heeft net haar porsche de vangrail ingeparkeerd. We weten allemaal dat vrouwen niet kunnen file parkeren en zie daar het bewijs. Nu is zij een stukje teruggelopen om de mannelijke automobilisten aan te roepen en zo een lift te krijgen naar de Douglas of Lancome winkel waar ze naar onderweg was. Dit is ook de reden dat zij zo verlijdelijk over de railing leunt, hierdoor komt haar mooie figuur perfect to haar recht waardoor ze met veel meer gemak een lift krijgt.

Denk er maar eens over na…

“Deze vrouw was de automobiliste. ”

als je goed kijkt, zie je iemand in de auto zitten….

Weet er iemand van welk jaar deze reclame is ? Ik zou dit moeten weten voor een opdracht esthetica 🙂
Alvast bedankt !

Leave a Reply